Saturday, May 14, 2011

sorry dear !

heyy syg . sy mnx maap sgt2 bb tak call angkat awk .
i`m sleeping . sy tak pasan awk call .
sy mnx maap sgt2 . kdg2 sy pon pk gak . byk sala sy kat awk .
lw awk rse awk tak bole nk tahan dgn perangai sy . awk lpskan sy okayy .
even awk lpskan sy . sy tetap syg awk .
i need your call . please call me back . i miss you very much dear .
sy tak tahu nak buat ape lg selain say sorry kat awk .
I`M REALLY REALLY SORRY . PLEASE FORGIVE ME . I`M BEGGING YOU !

Friday, May 13, 2011

someone that i love !

awk . tahu tak sy syg awk ?
sy tahu sy maseh belom bole lupekan ex sy , tp sy daa syg awk .
sy akn ubh perangai sy tok awk . tp bole ker awk ubh perangai awk tok sy ?
sy penad . penad dengar cite sal awk .
can you please understand me ? sy nih mmg cm nih .
mmg susa nak jmpe laki2 yg bole tahan dgn perangai sy .
lw awk rse . awk tak bole tahan dgn perangai sy . awk bole lepaskan sy .
AZRUL EFFENDY .

Sunday, April 24, 2011

+ my LiFe +

16 APRIL 2011 . going to love you . i`m sorry rasol . sy kene lupekan awk sbb org kate cinte kedua tak seindah cinte pertame . sy sedang cube sayang org yg sayang sy . sy sendiri tak yakin awk still sayang sy or juz nak maen2 kan sy . sy mintak maaf . sy kene lupekan awk . tp kite still bolee frenz . okayy ? to my BOY . jgn sesekali awk maen kan sy tw !

Friday, April 1, 2011

tolong aku

help me ! aku maseh tak bole nak lupe kan mamat nih . asyik teringat dia jer . aku penat . penat cube tok lupekan mamat nih . daa hampir 6 bulan putos tapi tak pernah lupekan dia . knp dgn aku nih ? can anybody replace him ? ohh no ! tak kan pernah ade . (mcm nynyi lgu geisha pulee? hehe . tolong aku . arghhhh . menjadi minah jiwang buat kali pertame hanye kerane terlalu sayangkan dia dan tak pernah cube tok lupekan dia . mamat tak handsome nihh lahh yg buad aku mcm nih . poyoss lahh aku nihh .

Thursday, March 17, 2011

thRow Him !

aku penad lahh asyik pk sal kau jer .

bole tak kau pergi dari idop aku !

jgn contact aku lg !

aku bukan milik kau dan sampai bile2 bukan milik kau !

kau daa ade DIA !

kau jage laa DIA baek2 .

jgn pena saket an hati DIA .

aku nak kau tao aku still sygg kau !

aku tak buang kau dari memory silam aku .

aku tak kan ganggu kau dan DIA lagi .

cakap kat DIA  aku tak akn kacau kau lg .

trust me ! tak de sape bole ganti an kau dalam hati aku .

Monday, March 14, 2011

mEnjaDi giLaKK

menjadi gilakk sebab DIA !  * marahh gilerr nihh*

arghhhh ! sape lahh tuhh yea !

menjadi gilakk sebab nak EXAM ! *takott*

OMG ! dahh lah tak masok kelas 2 hari !

menjadi gilakk sebab BORING DOK KAT UMAH ! *telinga sakett *

asyik kene bebel jerr suruh study !

huh ! lame lame bisa gilakk aku nih , rindu lahh same member aku 16 orang tuhh ,

tolongin gue dong ! ngak bisa dok umah lame lame nihh , bisa gilakk tauk !

haha ! jadi minah indon kejap !

okay lahh dear ! daaaadaaaaaadaaaaa !

Friday, March 11, 2011

mereka sayang saye !

jangan amek mereka okay !

tapi belum cukop lahh !

ade lagi yg tak ade !

mereka milik saye !

aku sayang korang tw !

saat nihh tak akan dilupekan okay !

kenape baru sekarang baru aku nak letak lam blog ?

sebab aku baru buad blog !

hahahaha =)

bongek giler !



Saturday, March 5, 2011

kebahagiaan dalam perpisahan

single sekarang !

bahagie sekarang !

tetapi rase di bodoh kan !

bongek !

tak gune !

lelaki sume same!



Friday, February 25, 2011

finally

finally , berjaye jugak lahh aku nihh nak buadd blog nihh , berterime kaseyh bebyk kpde nani , haha ! giler lahh , masih banyak hal yang perlu dipelajari tentang blog nihh , aku kan berusaha , haha ! poyo jerr ! thats it for dis time !